Αυτά είναι τα πιο όμορφα μοντέλα για το φετινό καλοκαίρι

10 + 1 ρολόγια για τον γυναικείο καρπό

Σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν με άνεση στον γυναικείο καρπό, φοριούνται όλες τις ώρες, με κάθε outfit και σε κάθε περίσταση, προσθέτοντας λάμψη, χρώμα και attitude στις εμφανίσεις σας.

Σε υπέροχο baby blue, το ολοκαίνουργιο Conquest της Longines έχει κομψές αθλητικές γραμμές και μικρή διάμετρο 34mm. Η κάσα από ατσάλι διαθέτει ανοιχτό back, από το οποίο διακρίνεται ο exclusive αυτόματος μηχανισμός που το εξοπλίζει. Έρχεται επίσης σε παστέλ πράσινο και ροζ (€2.250).

Λιτό, μοντέρνο και παράδοξα γεωμετρικό, το νέο Cut της Hermès είναι το ιδανικό ταίρι μιας τσάντας Μπίρκιν ή ενός ολομέταξου carré. Η ατσάλινη κάσα του έχει διάμετρο 36mm, ενώ η κορώνα είναι τοποθετημένη στο 1:30. Η νέα γραμματοσειρά στην κλίμακα των ωρών είναι very Hermès, όπως άλλωστε και οι πινελιές στο signature πορτοκαλί του οίκου (€5.400).

To Riviera της Baume & Mercier γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας το επίκαιρο sporty chic design με το value for money. Ξεχωρίζουμε το Ref. 10611, με ατσάλινη κάσα 36mm και πράσινο καντράν διακοσμημένο με κυματιστό μοτίβο, που συνδυάζεται με παστέλ λουράκι από rubber (€1.950).

Σε ρομαντικό ροζ της πούδρας με διακριτική υφή, το καντράν του Heritage 62GS SakuraKakushi είναι εμπνευσμένο από τα πρώτα μπουμπούκια των κερασιών. Η Grand Seiko εκσυγχρονίζει εδώ το πρώτο αυτόματο ρολόι της από το μακρινό 1967, με μπρασελέ και κάσα 38mm από High Intensity Titanium, το αποκλειστικό κράμα της που προσφέρει υψηλή σκληρότητα και λάμψη (€7.900).

Συνδυάζοντας τα έντονα μπλε και τιρκουάζ με τα λαμπερά διαμάντια, το Alpiner Extreme Quartz της Alpina είναι σχεδιασμένο για να σας συνοδεύσει στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Έχει ατσάλινη κάσα σε σχήμα tonneau διαστάσεων 34mm x 35,2mm, που συνδυάζεται με καντράν διακοσμημένο με κυματιστό μοτίβο και ανάγλυφο λουράκι από rubber (€3.895).

Εκλεπτυσμένο και ευκολοφόρετο, το Clair de Rose της Tudor έχει κάσα με τέλεια στρογγυλεμένες καμπύλες σε τρία μεγέθη (εδώ στα 34mm), μπλε καντράν διακοσμημένο με ανάγλυφο ακτινωτό μοτίβο και γυαλισμένο πεντάσειρο μπρασελέ σε στυλ beads of rice. Όμορφη λεπτομέρεια είναι η κορώνα, η οποία έχει σεταριστεί με σπινέλιο και είναι δανεισμένη από το ιστορικό Miss Tudor (€2.840).

Σύγχρονες αναλογίες, σπορ χαρακτήρας κι ένα ultra θηλυκό καντράν σε λαμπερό ροζ χαρακτηρίζουν το Carrera Date 36mm της TAG Heuer. Η ατσάλινη κάσα του έχει ανοιχτό back από το οποίο διακρίνεται ο αυτόματος Caliber 7, που προσφέρει power reserve 56 ωρών (€3.200).

Με καντράν σε απαλό γαλάζιο ή ροζ, το νέο Aikon Quartz της Maurice Lacroix είναι εμπνευσμένο από τις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή της Φλόριντα. Διαμέτρου 35mm, η ατσάλινη κάσα φέρει στεφάνη με χαρακτηριστικά σιρίτια και συνδυάζεται με signature μπρασελέ. Το σύνολο φωτίζουν 56 διαμάντια σεταρισμένα στις ενδείξεις των ωρών (€1.253)

Ένα γυναικείο καταδυτικό ρολόι εμπνευσμένο από το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα. Το νέο Aquis Date της Oris έχει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 36,5mm, περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι με ματ φινίρισμα και υπέροχο καντράν από mother of pearl. Λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό και φοράει κομψό λουράκι από rubber (€2.150).

Ρολόι με έντονη προσωπικότητα, το Bordeaux της D1 Milano συνδυάζει την πολυδιάστατη σιλουέτα με το λεπτό προφίλ. Έχει κάσα και στιβαρό μπρασελέ από ατσάλι, με απέριττο καντράν σε βαθύ μπορντό διακοσμημένο με ανάγλυφες οριζόντιες ρίγες. Έκπληξη η εξαιρετικά προσιτή τιμή πώλησης (€375).

Το Portofino της IWC παραμένει η επιτομή της casual κομψότητας στο γυναικείο ρολόι. Με τη διάμετρο στα 34mm, η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με γυαλισμένο φινίρισμα και πλαισιώνει ένα καντράν σε glossy πράσινο με δείκτες σε σχήμα feuille και 12 διαμάντια σεταρισμένα στη λιτή μινουτιέρα. Λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό και φοράει εναλλάξιμο λουράκι από calfskin (€5.240)

More Stories
Πολλές οι εκδηλώσεις στην boutique της Omega στο Παρίσι