Γνωρίστε τα ρολόγια Philipp Plein

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας υπογράφει ρολόγια που τραβούν τα βλέμματα

Ο Philipp Plein είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σύγχρονους σχεδιαστές μόδας. Γεννήθηκε στην Γερμανία και, ενώ άρχισε να σπουδάζει νομική, τον κέρδισε το επιχειρείν. Το 1998 ίδρυσε τη δική του επιχείρηση με είδη πολυτελείας και έκτοτε βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας. Πολλοί celebrities επιλέγουν τις δημιουργίες του, ανάμεσά τους και ο Snoop Dogg, σε συνεργασία με τον οποίο δημιούργησε το 2022 ένα ζευγάρι παπούτσια. Είναι καινοτόμος σε πολλούς τομείς και αποδέχεται ως πληρωμή κρυπτονομίσματα από 2021, ενώ έχει εμβαθύνει και στον κόσμο του Metaverse, δημιουργώντας NFTs. To Philipp Plein group έχει έδρα την Ελβετία και ήταν αναμενόμενο ότι ο σχεδιαστής θα επηρεαζόταν από την παράδοση της χώρας στην ωρολογοποιία, γεγονός που τον οδήγησε πριν από τρία χρόνια στον σχεδιασμό και την παραγωγή ρολογιών.

Ο Philipp Plein είναι γνωστός για τη χρήση κρυστάλλων, τρουκς, έγχρωμων επιμεταλλώσεων, τα στρατιωτικά μοτίβα, αλλά και τον καινοτόμο συνδυασμό πολύτιμων και εκλεπτυσμένων υλικών στα εμβληματικά του σύμβολα: το $kull και τα Crossbones, στοιχεία τα οποία ενσωματώνει και στις συλλογές ρολογιών του. Ανάμεσά τους υπάρχουν τόσο αυτόματα ρολόγια, όσο και ρολόγια εξοπλισμένα με αξιόπιστους μηχανισμούς quartz, όλα Swiss made. Τα φρέσκα και cool σχέδιά του έρχονται σε μεγάλο εύρος τιμών, όπως και τα ρούχα και αξεσουάρ του. Οι premium συλλογές έχουν το όνομα Philipp Plein, ενώ οι πιο προσιτές, που έκαναν πέρυσι την εμφάνισή τους στην αγορά, ονομάζονται Plein Sport.

Μεταξύ τους, ξεχωρίζουν τα μοντέλα της συλλογής Cryptonite με κάσα σχήματος tonneu από ατσάλι και Polycarbonate, σε έντονες αποχρώσεις ή κλασικές μεταλλικές, που συνδυάζονται με λουράκι από rubber. Ιδιαίτερα είναι και τα Skeleton Ecoceramic, κατασκευασμένα με οικολογικό κεραμικό, τα οποία ενσωματώνουν το κρανίο στο καντράν τους. Οι γυναικείες συλλογές Spectre Lady, The Skull Lady και Extreme Lady διατηρούν την ποιότητα και την έμπνευση των ανδρικών ρολογιών, με λάμψη από χρωματιστά κρύσταλλα, σύμβολα της έντονης θηλυκότητας που μοιράζονται οι γυναίκες που αγαπούν τη μάρκα. Για την ελληνική αγορά, ο Γερμανός σχεδιαστής επέλεξε να εμπιστευτεί την έμπειρη ομάδα της Elegant SA, που αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη, ο οποίος θα καθιερώσει τα ρολόγια και τα κοσμήματά του στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Αντιπρόσωπος: Elegant SA

More Stories
GUCCI: Slim & timeless