Γνωρίστε το Ballet Musical Jewellery Box της Wolf

Tο εμβληματικό μπαλέτο της Λίμνης των Κύκνων εμπνέει την επετειακή δημιουργία της WOLF, το Ballet Musical Jewellery Box 

 

Για την 190η επέτειό της η WOLF, επέλεξε να αναβιώσει τη θρυλική κοσμηματοθήκη-μουσικό κουτί με την μπαλαρίνα που χορεύει, που σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από τον Philipp Wolf III. Ο Philipp Wolf III ήταν ο πρωτοπόρος της οικογένειας, αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνικές για την WOLF, κάποιες από τις οποίες χρησιμοποιούνται από την μάρκα ακόμα και σήμερα. Μια από αυτές είναι το Ballet Musical Jewellery Box. 

Το Ballet Musical Jewellery Box, είναι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς διακοσμημένο με κομψή μαρκετερί σε διαστάσεις 26cm x 9cm x 20cm.

Το κλείδωμά του είναι κατασκευασμένο από ασήμι, όπως και το κλειδί σε σχήμα φτερού κύκνου που είναι υπεύθυνο και για το κούρδισμα του μουσικού κουτιού, και κατ’ επέκτασιν το χορό της μπαλαρίνας. 

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το αρχοντικό μπλε χρώμα στην επένδυση από Ultrasuede με την πατενταρισμένη τεχνολογία LusterLoc™, ενώ στο καπάκι έχει τοποθετηθεί καθρέφτης vintage αισθητικής ο οποίος περιβάλλεται από ένα όμορφο κεντητό σκηνικό, αυτό της λίμνης, δια χειρός της  Fiona Howard. 

Για να ενισχύσει την ισότητα, μια από τις αρχές της μάρκας, έχει συμπεριλάβει δύο μπαλαρίνες με ανοιχτό ή σκούρο δέρμα, οι οποίες χορεύουν την αναγνωρίσιμη μελωδία του Tchaikovsky από το μπαλέτο του “Η Λιμνη των Κύκνων”.

Αντιπρόσωπος: DGK Trading Ltd

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Συναρμολόγηση της κάσας