Γνωρίστε το Tideograph της Baume & Mercier

Σε άψογο ναυτικό στυλ, το νέο Riviera Maréographe εκφράζει τη δύναμη της θάλασσας και τον δεσμό του ανθρώπου με τα στοιχεία της φύσης

 

Ντυμένο στα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού, υπέρκομψο, χρηστικό και σύγχρονο, το Maréographe έχει δημιουργηθεί για τους ανθρώπους που αγαπούν τον ανοιχτό υδάτινο ορίζοντα. Σε άψογο ναυτικό στυλ, αναδεικνύει τη σχεδιαστική δύναμη της Baume & Mercier σ’ ένα εκφραστικό σύνολο από προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες. Με τη διάμετρο στα 42mm και το πάχος στα 12,3mm, η δωδεκάγωνη κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με σατινέ και γυαλισμένο φινίρισμα και φέρει στεφάνη με ορατές βίδες με επεξεργασία ADLC σε μαύρο χρώμα.

Στην μπροστινή όψη της φέρει αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επικάλυψη, ενώ το βιδωτό back της προσφέρεται για χαράξεις σύμφωνα με την επιθυμία του χρήστη. Η οκτάγωνη βιδωτή κορώνα είναι διακοσμημένη με το εμβληματικό «Φ» της μάρκας, ενώ το μπουτόν στο 4 χρησιμεύει για τη ρύθμιση του δίσκου της ένδειξης της παλίρροιας. Σε αρμονικούς τόνους του μπλε, το καντράν είναι φινιρισμένο με μοτίβο Sunray και φέρει επιροδιωμένους skeleton δείκτες και ενδείξεις με ενίσχυση Super-LumiNova. Ο μπλε δίσκος που «προβλέπει» τα φαινόμενα της πλημμυρίδας και της άμπωτης έχει αμμοβολισμένο και κοχλιωτό φινίρισμα. Το ρολόι εξοπλίζει ο κορυφαίος μηχανισμός της μάρκας, ο αυτόματος Baumatic (Caliber BM14-1975AC3), ο οποίος προσφέρει υψηλή ακρίβεια, γενναιόδωρο power reserve 5 ημερών και υψηλή αντοχή στα μαγνητικά πεδία.

Ορατός σε παράθυρο από κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος της κάσας είναι φινιρισμένος με κλασικά μοτίβα (Perlage, Côtes de Genève και κοχλιωτά), ενώ σημαντικό είναι ότι συνοδεύεται από εγγύηση οκτώ χρόνων (κατόπιν εγγραφής του χρήστη στην ιστοσελίδα baume-et-mercier.com). Το σύνολο ολοκληρώνεται με λουράκι από rubber διακοσμημένο σε στυλ καραβόπανου, το οποίο μπορεί κανείς να αλλάζει εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αδιάβροχο ως τα 100μ., το Maréographe διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών.

Αντιπρόσωπος: Chronoflam

More Stories
To ρολόι της… Νυχτερινής Φρουράς του Game Of Thrones