Η Bella Hadid είναι η νέα ambassador της Chopard

Η Chopard αποκαλύπτει τη νέα της πρέσβειρα, το διεθνές fashion icon, Bella Hadid

H χάρη και το ανήσυχο πνεύμα της Bella Hadid γοήτευσαν τη Chopard, η οποία με μια πορεία 160 χρόνων έχει εξελιχθεί σε έναν οίκο με πρωτοποριακή προσέγγιση στη βιωσιμότητα, και φυσικά, έμφαση στη δεξιοτεχνία, ενώ ταυτόχρονα έχει δεσμευτεί να προάγει θετικές αξίες που συμβάλλουν στο Joie de Vivre (χαρά της ζωής).

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας-μοντέλο κέρδισε τη μάρκα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου και φόρεσε για πρώτη φορά τις δημιουργίες της.  «Εκτιμώ πολύ τη δεξιοτεχνία της Chopard και είμαι θαυμαστής της εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας Chopard», δήλωσε η Bella Hadid.

«Η Bella εκφράζει απόλυτα το πνεύμα της Chopard: ένας αρμονικός συνδυασμός αβίαστης κομψότητας και όρεξης για ζωή που είναι πραγματικά μαγευτικός και εναρμονίζεται με αυτό που αντιπροσωπεύουν τα ρολόγια και τα κοσμήματά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί αυτό το νέο ταξίδι», είπε η Caroline Scheufele, Συμπρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard.

Μείνετε συντονισμένοι για εικόνες από την νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

More Stories
Online το promo site του LG G Watch