Γνωρίστε τη Monovant

Μια παγκόσμια πρωτοτυπία στον χώρο της ωρολογοποιίας ξεκινά από την Ελλάδα.

 

Η Monovant, μια νεοϊδρυθείσα ελληνική εταιρεία ρολογιών παρουσίασε πριν μερικούς μήνες το πρώτο «phygital» ρολόι στον κόσμο. Ο Χρήστος Βασιλειάδης, ιδρυτής της μάρκας και εμπνευστής του project που παντρεύει την ωρολογοποιία με την υψηλή τεχνολογία εξηγεί: «Κάθε ρολόι συνοδεύεται από τρία ακριβή ψηφιακά αντίγραφα του εαυτού του που δρουν ως ψηφιακά αξεσουάρ για χιλιάδες εικονικούς χαρακτήρες, ξεπερνώντας την απλή χρονομέτρηση και καθιστώντας το ως μια τολμηρή δήλωση της ταυτότητάς μας τόσο στους φυσικούς όσο και τους ψηφιακούς κόσμους».

Το ρολόι έρχεται σε περιορισμένη έκδοση 99 κομματιών, με κάσα διαμέτρου 38mm, κατασκευασμένη από ατσάλι και μοναδικό καντράν σε κάθε κομμάτι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από zebra jasper, με το  χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο μοτίβο της πέτρας να κλέβει την παράσταση. Κάθε καντράν είναι κομμένο, γυαλισμένο και επιλεγμένο με το χέρι, ενώ έχει ενισχυθεί με ειδική αντικραδασμική επίστρωση για να είναι πιο ανθεκτικό.

Συνδυάζεται με μαύρο δερμάτινο λουράκι, κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα, εξοπλίζεται με ελβετικό μηχανισμό quartz με διάρκεια μπαταρίας 10 έτη και συναρμολογείται στη χώρα μας.

Μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά online (€300).

Screenshot
More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Raymond Weil