Γνωρίστε το Seiko Prospex 1965 Divers “Zakynthos”

Η manufacture αφιερώνει το καινούργιο της καταδυτικό στο όμορφο νησί του Ιονίου

 

Ρολόι που θα διατεθεί αποκλειστικά στις αγορές της Ευρώπης σε περιορισμένη έκδοση 1.000 κομματιών, το Seiko Prospex 1965 Divers “Zakynthos” SPB473 είναι απόγονος του διάσημου 62MAS, του πρώτου καταδυτικού ρολογιού ιαπωνικής κατασκευής – με την υπογραφή της μάρκας φυσικά.

Στοιχείο που κλέβει την παράσταση είναι το καντράν σε αποχρώσεις του γαλάζιου, με εφέ ντεγκραντέ που θυμίζει τη θάλασσα του Ιονίου. Την εντύπωση αυτή εντείνει και το φινίρισμά του με ντελικάτο μοτίβο κυμάτων.

Αδιάβροχη ως τα 200μ., η ατσάλινη κάσα του “Zakynthos” έχει διάμετρο 40,5mm. Φέρει θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, βιδωτή κορώνα και βιδωτό καπάκι από ατσάλι, που έχει στο κέντρο του μενταγιόν διακοσμημένο με θαλασσινό μοτίβο. Η καταδυτική στεφάνη των 120 κλικ περιέχει ένα νέο μεταλλικό ένθετο σε σκούρο μπλε χρώμα, με ιδιαίτερη γυαλάδα.

Το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 6R35, ο οποίος προσφέρει γενναιόδωρο power reserve 70 ωρών. Φοράει τρίσειρο ατσάλινο μπρασελέ με μπούκλα ασφαλείας και σύστημα επέκτασης, ενώ συνοδεύεται με εφεδρικό λουράκι από σιλικόνη σε λευκό χρώμα.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Breitling Aerospace Evo