Η Bulova επιλέγει πράσινο

Το αγαπημένο χρώμα της χρονιάς πρωταγωνιστεί στα πιο δημοφιλή ανδρικά μοντέλα

 

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και συμβολίζει την ανάπτυξη, την αρμονία και τη φρεσκάδα. Περιλαμβάνει πολλές όμορφες αποχρώσεις και είναι το πιο ξεκούραστο για τα μάτια, χάρη στο φασματικό του μήκος κύματος. Στην ωρολογοποιία είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα καντράν και φέτος φαίνεται να έχει την τιμητική του.

Η Bulova λάνσαρε δύο εκδοχές του Surveyor με αυτόματους μηχανισμούς και εντυπωσιακά πράσινα καντράν: ένα σε βαθύ πράσινο που συνδυάζεται με μπρασελέ και ένα με vintage αισθητική σε απαλό φιστικί που συνδυάζεται με καφέ δερμάτινο λουράκι. Στην ελκυστική εμφάνιση προσθέστε τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές πώλησης – €470 και €410 αντίστοιχα.

Όμως οι επιλογές δεν σταματούν εκεί: ο ήδη δημοφιλής χρονογράφος Curv εντυπωσιάζει με το πράσινο καντράν του, που λάμπει κάτω από το κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού (€1.180), ενώ το τεχνολογικά προηγμένο Precisionist έλκει το ενδιαφέρον με φωσφορίζουσες πράσινες λεπτομέρειες σε δείκτες και ενδείξεις αλλά και δερμάτινο λουράκι σε απόχρωση του χακί (€1.200).

Ένα ακόμη κλασικό οκτάγωνο μοντέλο με μηχανισμό Precisionist και λαμπερό πράσινο καντράν σε συνδυασμό με μπρασελέ μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση(€520).

Στις λεπτομέρειες ποντάρει και το Maquina (€490) με τα μπουτόν του χρονογράφου και τον δευτερολεπτοδείκτη ντυμένα σε κομψό κυπαρισσί.

Κλασική επιλογή είναι το Sutton με σκούρο πράσινο καντράν (€460), ενώ ωδή στο χρώμα αποτελεί το μοντέλο Sport, με έντονα πράσινο καντράν και ασορτί στεφάνη (€370).

Αντιπρόσωπος / Representative: Racing Time

More Stories
Υπέροχα πασχαλινά δώρα από τα κοσμηματοπωλεία Patseas