Μαγνητικό ασημί από την Angelus

Νέα, sporty περιβολή για το δημοφιλές Chronodate

 

Με τo Chronodate Titanium Magnetic Silver Edition, τη νέα εκδοχή του αγαπημένου, νέο-ρετρό χρονογράφου της, η Angelus υποκλίνεται στην ακαταμάχητη γοητεία του μεταλλικού γκρι, που εκτείνεται από την κάσα (κατασκευασμένη από τιτάνιο) στο καντράν. Έτσι, δημιουργεί ένα καλαίσθητο ton-sur-ton εφέ, που έρχεται σε αντίθεση με τα μαύρα, κοχλιωτά υποκαντράν και τα μπουτόν του χρονογράφου, σ’ ένα σύνολο που υπογραμμίζεται με ελάχιστες πινελιές σε έντονο κόκκινο.

Αίσθηση προκαλεί η αρχιτεκτονική της πολυεπίπεδης κάσας, διαμέτρου 42,5mm. Ο in-house αυτόματος Caliber A-500 είναι τοποθετημένος σε περιέκτη από ένα εξαιρετικά ελαφρύ, σύνθετο υλικό με βάση τον άνθρακα, από το οποίο είναι επίσης κατασκευασμένα τα μπουτόν του χρονογράφου και ο δακτύλιος που περιβάλλει τη στεφάνη. Το ανοιχτό, μεσαίο τμήμα της κάσας και τα lugs σχηματίζουν ένα ενιαίο σύνολο, το οποίο συνδυάζει την αισθητική με την άνετη εφαρμογή στον καρπό.

Φυσικά, το πίσω μέρος της κάσας είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, από το οποίο διακρίνεται σε πρώτο πλάνο ο ρότορας, διαμορφωμένος σύμφωνα μ’ ένα σχέδιο δανεισμένο από τα ιστορικά αρχεία της μάρκας: ένα κεφαλαίο «Α» που ίπταται πάνω από ένα αστέρι, θυμίζοντας καμπάνα με το γλωσσίδι της.

Συνδυάζοντας τη λειτουργία χρονογράφου με την περιφερειακή ένδειξη της ημερομηνίας, ο μηχανισμός διαθέτει column wheel και προσφέρει power reserve 60 ωρών. Αδιάβροχο ως τα 30μ., το ρολόι διατίθεται με μπρασελέ από τιτάνιο ή μαύρο λουράκι από rubber, τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ τους με μία κίνηση.

More Stories
Η Hamilton τιμά τη χρονιά του Δράκου