Τα νέα Seamaster Aqua Terra της Omega

Η manufacture εισάγει τον Moonshine gold στην πιο αγαπημένη συλλογή της

 

Παρότι πλήρως απασχολημένη με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Omega μόλις παρουσίασε πέντε νέα, πολύτιμα Aqua Terra σε καλαίσθητους χρωματικούς συνδυασμούς. Στοιχείο που μοιράζονται είναι ο Moonshine gold, ένα αποκλειστικό κράμα κίτρινου χρυσού που διακρίνεται όχι μόνο για το ξεχωριστό χρώμα, αλλά και για την ανθεκτική στον χρόνο λάμψη του.

Τρία από τα ρολόγια έχουν διάμετρο 41mm. Τα δύο συνδυάζουν κάσα από χρυσό με καντράν σε πράσινο χρώμα με ραβδωτό φινίρισμα και χρυσό μπρασελέ ή λουράκι από rubber. Το τρίτο έχει καντράν λακαρισμένο σε μαύρο χρώμα και είναι δίχρωμο, με χρυσή κορώνα, στεφάνη και μεσαίους συνδέσμους στο μπρασελέ. Όλα τα ρολόγια έχουν ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού back, από το οποίο διακρίνεται ο αυτόματος Co-Axial μηχανισμός τους, ο οποίος συνοδεύεται με πιστοποίηση master χρονομέτρου από το METAS και προσφέρει power reserve 60 ωρών.

Η Omega δημιούργησε δύο ακόμη πολύτιμα Aqua Terra διαμέτρου 38mm, ένα ιδιαίτερα ευέλικτο, unisex μέγεθος. Το πρώτο συνδυάζει το ατσάλι με τον χρυσό Moonshine σε κάσα και μπρασελέ και έχει καντράν σε πλούσιο μπορντό χρώμα. Το δεύτερο είναι ολόχρυσο, με καντράν σε βαθύ μπλε χρώμα. Αμφότερα λειτουργούν με αυτόματο μηχανισμό Co-Axial, πάντα με πιστοποίηση master χρονομέτρου, ο οποίος προσφέρει power reserve 55 ωρών. Και τα πέντε ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 150μ.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
To watchlovers.gr εγκαινιάζει κανάλι στο YouTube