Τα ολογραφικά καντράν της ID Genève

Με τη νέα συλλογή της, η ελβετική μάρκα αναδεικνύει τη δύναμη των στοιχείων της φύσης

 

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της στην ελβετική πλατφόρμα crowdfunding, wemakeit, η ID Genève παρουσιάζει τη δεύτερη συλλογή ρολογιών της, με την ονομασία Elements.

Earth

Εστιάζοντας στην ποιότητα, τη μακροζωία και το ελαττωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η συλλογή αποτελείται από πέντε μοντέλα, αφιερωμένα στα στοιχεία της φύσης: τον Αέρα, το Νερό, τη Γη, τη Φωτιά και το Πέμπτο Στοιχείο, που αντιπροσωπεύει την αλληλεπίδραση αυτών των φυσικών δυνάμεων σ’ ένα ενιαίο, διαχρονικό design.

Fire

Σχεδιασμένα από τον Singal Depéry, τον έναν από τους τρεις ιδρυτές της μάρκας, τα καντράν των ρολογιών έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση μιας τεχνολογίας νανοχαρακτικής, την οποία έχει αναπτύξει η Morphotonix, μια ελβετική εταιρεία startup που ειδικεύεται σε διαδικασίες εκτύπωσης σε χαρτονομίσματα και διαβατήρια.

Water

Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, τα ολογραφικά καντράν των ρολογιών της συλλογής Elements χαρακτηρίζονται από έντονους ιριδισμούς, είναι αδύνατο να πλαστογραφηθούν, ενώ η αναγνώρισή τους δεν απαιτεί προσφυγή στο blockchain.

Air

Με τη διάμετρο στα 37mm, τα μοντέλα της συλλογής Elements έχουν κάσες από ανακυκλωμένο ατσάλι και λειτουργούν με τον δοκιμασμένο αυτόματο Caliber 2892 της ΕΤΑ, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών. Προσφέρονται με 11 διαφορετικές επιλογές σε μπρασελέ από ανακυκλωμένο ατσάλι ή λουράκια από οικολογικά υλικά όπως η κάνναβη.

5th Element
More Stories
H Breguet γιορτάζει την επέτειο του Toubillon