Τα ολόχρυσα καταδυτικά της Blancpain

 

Δύο ultra compliqué ρολόγια από τη σειρά Fifty Fathoms Bathyscaphe

 

Είναι πολύτιμα και φορούν σοφιστικέ in-house μηχανισμούς με complications που δεν συναντάς εύκολα σε καταδυτικά ρολόγια. Κατάλληλα για αμπιγιέ περιστάσεις, τα νέα Fifty Fathoms Bathyscaphe Bathyscaphe Quantième Complet Phases de Lune και Chronograph Flyback είναι συγχρόνως αρκετά στιβαρά για να σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας στον βυθό.

 

Αμφότερα τα ρολόγια έχουν κάσες διαμέτρου 43mm από ροζ χρυσό 18Κ, οι οποίες είναι αδιάβροχες ως τα 300μ. Φέρουν καταδυτικές στεφάνες με ένθετο από κεραμικό σε μπλε χρώμα και χρυσή μινουτιέρα που έχει δημιουργηθεί με τη χρήση της τεχνολογίας Ceragold (δανεισμένης από την Omega). Επίσης σε μπλε χρώμα με ντεγκραντέ εφέ, το καντράν έχει ευρείς δείκτες σε σχήμα σύριγγας με γενναιόδωρες πινελιές Super-LumiNova.

Συνδυάζοντας ενδείξεις ημερολογίου με φάσεις της σελήνης, το Quantième Complet Phases de Lune λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 6654.P4, ο οποίος διαθέτει δύο βαρέλια που αποθηκεύουν power reserve 72 ωρών, και ελατήριο τυμπάνου από πυρίτιο για αντοχή στα μαγνητικά πεδία. Το Chronograph Flyback λειτουργεί με την υψηλής συχνότητας αυτόματο Caliber F385, ο οποίος εκτελεί 36.000 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 50 ωρών.

Αμφότερα τα ρολόγια διατίθενται με μπρασελέ από ροζ χρυσό ή, εναλλακτικά, με λουράκι ΝΑΤΟ ή από καραβόπανο.

More Stories
Τα νέα Premier από την Breitling