Το κίτρινο υποβρύχιο της Hamilton

 

Το νέο Khaki Navy BeLOWZERO βάζει το θαυμαστικό στην αναγνωσιμότητα

 

Σχεδιασμένο για να φοριέται πάνω από στολή κατάδυσης, το καινούργιο ρολόι-εργαλείο της Hamilton είναι μεγάλο (αλλά ελαφρύ), τολμηρό και ultra χρηστικό.

Κατασκευασμένη από τιτάνιο στο φυσικό του χρώμα με ματ φινίρισμα, η κάσα του είναι αδιάβροχη ως τα 1.000μ. Έχει διάμετρο 46mm και σεβαστό πάχος 15,7mm, ενώ φέρει βιδωτό καπάκι διακοσμημένο με ανάγλυφο σκάφανδρο και βαλβίδα διαφυγής ηλίου ενσωματωμένη στην αριστερή πλευρά της. Στοιχείο που υπογραμμίζει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του ρολογιού είναι οι τέσσερις βίδες με εξάγωνες κεφαλές στις προεκτάσεις της κάσας και τα ανυψωμένα καρφιά που συνθέτουν την κλίμακα των λεπτών στην καταδυτική στεφάνη.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την αναγνωσιμότητα, το καντράν είναι σε μαύρο χρώμα με φινίρισμα Grainé που εξαλείφει τις αντανακλάσεις και φέρει υπερμεγέθεις λευκούς αραβικούς αριθμούς και δείκτες ενισχυμένους με Super-LumiNova βαθμού Χ1 σε κίτρινο χρώμα.

Το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber H-10 (βασισμένο στον ΕΤΑ Powermatic 80), ο οποίος προσφέρει power reserve 80 ωρών. Φοράει ανάγλυφο λουράκι από rubber σε έντονο κίτρινο χρώμα.

 

More Stories
Η TW Steel συνεργάζεται με τη Sahara Force India