H TAG Heuer δίνει το όνομά της στο Grand Prix de Monaco

Ύστερα από την επιστροφή της μάρκας στη Formula 1 με καθήκοντα Επίσημου Χρονομέτρη του Πρωταθλήματος, η TAG Heuer συνδέει το όνομά της με Grand Prix de Monaco

Στα 100 χρόνια ιστορίας του Grand Prix de Monaco, το 2025 είναι η χρονιά που η TAG Heurer αναλαμβάνει το ρόλο του χορηγού τίτλου του αγώνα λίγο καιρό μετά την είδηση της επιστροφής της ως Επίσημος Χρονομέτρης του Πρωταθλήματος της Fromula 1. Η TAG Heuer για να γιορτάσει τη σύνδεση μεταξύ της Ελβετικής ωρολογοποιίας και του κορυφαίου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού  δημιούργησε ένα ειδικό λογότυπο, που θα σηματοδοτεί τη παρουσία της.

Η μάρκα είναι στενά συνδεδεμένη με το θεσμό της Formula 1 για πάνω από μισό αιώνα. Από τις δεκαετίες του ΄60 και ΄70 όπου οι οδηγοί Jochen Rindt, Jo Siffert, Niki Lauda, Ronnie Peterson φορούσαν χρονογράφους Heuer γύρω από την πίστα, μέχρι τις δεκαετίες του ΄80 και ΄90 με τις νίκες των Alain Prost και Ayrton Senna οδηγώντας τις McLauren, η TAG Heuer δήλωνε το παρών με τη χορηγία της. Τις δεκαετίες του ’90 και ’00, οι οδηγοί Mika Hakkinen, David Coulthard, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton κέρδιζαν τους αγώνες φορώντας TAG Heuer. Τα τελευταία χρόνια οι Daniel Ricciardo, Max Verstappen και Sergio Perez έχουν στεφθεί νικητές με την μάρκα στο πλευρό τους και την χορηγία της Oracle Red Bull Racing.

More Stories
Le Régulateur Louis Erard x Label Noir