Η Ace Jewelers σε μια τριπλή συνεργασία

Το νέο Megapod “This Is Our Time” δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των Ikepod, Laser 3.14, ABC με την Ace Jewelers

Το νέο ρολόι Megapod “This Is Our Time” είναι μια συνεργασία μεταξύ της Ace Jewelers, της avant Garde μάρκας ρολογιών Ikepod, του street artist Laser 3.14 και του πολυθεματικού σχεδιαστή ABC. Με μόνο 30 κομμάτια παραγωγής, το καθένα ξεχωριστά αριθμημένο, αυτό το ρολόι αποτυπώνει το πνεύμα της σύγχρονης αστικής κουλτούρας ενώ προβάλλει την ακρίβεια της ωρολογοποιίας. Το ρολόι, τονίζει την αξία του χρόνου στη ζωή.

Διαθέτει κάσα διαμέτρου 46 mm η οποία είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και αδιάβροχη ως τα 50 μέτρα. Το μαύρο καντράν φέρει μία έντονη κόκκινη εκτύπωση της φράσης “this is our time” και του λογότυπου του Laser 3.14, προσεγγίζοντας τα χρώματα της σημαίας του Άμστερνταμ από όπου προήλθε και η έμπνευση για το ρολόι. Συνδυάζεται με μαύρο λουράκι από σιλικόνη.

Το νέο ρολόι Megapod “This Is Our Time” εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός Miyota 9039. Στο πίσω μέρος, είναι αναγραφόνενα τα ονόματα της συνεργασίας μεταξύ των Ace Jewelers, Ikepod, Laser 3.14 και ABC , καθώς και ο αριθμός κάθε κομματιού της περιορισμένης έκδοσης.

Είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ace Jewelers, στην Ace & Dik boutique στο Amsterdam και στην ιστοσελίδα της Ikepod.

 

 

More Stories
ANTONIO LAUREANO: Ο νέος ambassador της Linde Werdelin