LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 19: John Legend attends the 2024 Academy Museum Gala at Academy Museum of Motion Pictures on October 19, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Taylor Hill/FilmMagic)

Ο John Legend φορά Hublot

Ο Αμερικανός μουσικός παρευρέθηκε στο ετήσιο γκαλά φορώντας το Classic Fusion Orlinski της Hublot

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός μουσικός John Legend, φόρεσε το Classic Fusion Orlinski της Hublot, για την εμφάνισή του στο τέταρτο ετήσιο γκαλά του Academy Museum of Motion Pictures στο Los Angeles προς τιμήν των Paul Mescal, Rita Moreno και Quentin Tarantino στις 19 Οκτωβρίου 2024. Το ρολόι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Hublot και του Richard Orlinski ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας της manufacture.

Το ρολόι Classic Fusion Orlinski Bracelet Titanium White Alternative Pavé, έχει κάσα διαμέτρου 40mm από τιτάνιο, διακοσμημένη με 112 λευκά διαμάντια. Το καντράν είναι από λευκό κεραμικό και ο δείκτης των δευτερολέπτων φέρει το λογότυπο της μάρκας. Εξοπλίζεται με τον αυτόματο μηχανισμό HUB1100, ο οποίος προσφέρει power reserve 42 ωρών. Συνδυάζεται με ενσωματωμένο μπρασελέ από τιτάνιο το οποίο στολίζουν συνολικά 486 λευκά διαμάντια.

Η συλλογή ρολογιών Orlinski είναι διαθέσιμη στην Boutique Hublot.

More Stories
H Tag Heuer συγχαίρει τον Pol Espargaró