Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας από την Bell & Ross

Η μάρκα προτείνει για την Ημέρα των Ερωτευμένων επιδόρπια εμπνευσμένα από τα εμβληματικά της ρολόγια

Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Bell & Ross συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Mandarin Oriental Paris και τον σεφ ζαχαροπλαστικής Julien Dugourd. Μέσα από αυτή τη σύμπραξη, η μάρκα προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία που συνδυάζει την υψηλή ωρολογοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Εμπνευσμένος από τα εμβληματικά ρολόγια BR-01 Cyber Skull Bronze και BR-01 Cyber Sapphire, ο σεφ παρουσιάζει δύο εκλεπτυσμένα επιδόρπια, διαθέσιμα από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες καλούνται μέσα από την έκκληση της Bell & Ross, «Be My Valentine by Bell & Ross», να ανακαλύψουν τα ρολόγια της μάρκας. Πέρα από τη γευσιγνωσία, μπορούν να κάνουν μια στάση στην Bell & Ross boutique στο Village Royal, μόλις 400 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Διάθεση: KASSIS

More Stories
Η Ulysse Nardin εμπλουτίζει τη συλλογή Diver