Η Bianchet και η Glacier Yachts σαλπάρουν παρέα

Η Bianchet ενώνει τις δυνάμεις της με την Glacier Yachts και δημιουργεί ένα ρολόι για τους λάτρεις της θάλασσας

H Bianchet παρουσιάζει το νέο ρολόι Grande Date Flying Tourbillon, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τη Glacier Yachts, την εταιρεία κατασκευής μηχανοκίνητων γιοτ υψηλών επιδόσεων από την Λετονία. Αυτή η ιδιαίτερη συνεργασία ξεκίνησε από το αίτημα ενός λάτρη των γιοτ αλλά και ταυτόχρονα συλλέκτη ρολογιών, ο οποίος ήθελε να δει την ίδια κομψότητα τόσο στο σκάφος που αγαπούσε όσο και στο σπορ ρολόι του. Έτσι, οι δύο μάρκες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια πρωτοποριακή εμπειρία, ταιριάζοντας το χρώμα των πολυτελών γιοτ της Glacier με τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις των ρολογιών της Bianchet.

Το μοντέλο που επιλέχθηκε είναι το Sky Blue Grande Date της Bianchet, το οποίο θα δανείσει την εντυπωσιακή του απόχρωση στο γιοτ, που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Monaco Yacht Show 2024 στις 25-29 Σεπτεμβρίου.

Στο Bianchet Grande Date Flying Tourbillon, κάθε εξάρτημα είναι φινιρισμένο στο χέρι. Η κάσα διαμέτρου 43mm, είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο με μαύρη επίστρωση PVD. Συνδυάζεται με γαλάζιο λουράκι από rubber.

Στα θετικά, η skeleton Grand Date complication, το power reserve 90 ωρών και η αντοχή στο νερό στα 100m. Είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Bianchet σε περιορισμένα κομμάτια.

Διαθέση: Katramopoulos

More Stories
H Hublot υποστηρίζει τα θύματα του τυφώνα Sandy