Alan Roura

Η HUBLOT κατακτά τα κύματα με τον Alan Roura

Η HUBLOT δημιουργεί το νέο Big Bang Unico Sailing Team για να τιμήσει τη συνεργασία της με τον Alan Roura

 

Η σύνδεση της HUBLOT με τη θάλασσα ξεκινά από την δημιουργία της, καθώς το όνομά της στα γαλλικά σημαίνει «φινιστρίνι». Η συνεργασία της με τον Ελβετό επαγγελματία skipper, Alan Roura, ξεκίνησε το 2022 και έκτοτε τους ενώνει η κοινή αγάπη τους για τη θάλασσα. Προς τιμήν αυτής της συνεργασίας, η manufacture δημιούργησε το νέο Big Bang Unico Hublot Sailing Team, έναν χρονογράφο, διακοσμημένο με τα ίδια μαύρα και κίτρινα χρώματα του σκάφους IMOCA του Alan Roura.

Alan Roura and Jean-Louise Delamarre

Η επιλογή χρωμάτων είναι σκόπιμη και ο συνδυασμός του μαύρου με το κίτρινο αποτίνει φόρο τιμής στο μαύρο και το χρυσό που κοσμούσε το πρώτο Hublot Classic Original της δεκαετίας του ’80. Το ρολόι διαθέτει κάσα διαμέτρου 42mm από ανθρακονήματα, ειδικά σχεδιασμένη για να είναι τόσο στιβαρή όσο και ελαφριά στον καρπό κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοΐας.

Εξοπλίζεται από αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών και είναι αδιάβροχο ως τα 100m. Η ελβετική σημαία είναι τοποθετημένη στο υποκαντράν στο 9, μαζί με την επιγραφή ” SUI 7, τον αριθμό που αναγράφεται πάνω στο ιστίο του IMOCA στους αγώνες.

Συνδυάζεται με υφασμάτινο λουράκι με μαύρη επίστρωση πολυουρεθάνης, που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό.

 

Διάθεση: Boutique HUBLOT  

More Stories
Chronoswiss: Delphis Oracle