Η WOLF παρουσιάζει το Ida Trunk Jewellery Box για την 190η επέτειό της

Με αφορμή τον εορτασμό των 190 χρόνων της, η WOLF παρουσιάζει το νέο Trunk Jewellery Box 

 

Το νέο Trunk Jewellery Box της WOLF, είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια της Ida Wilhelmina Peterzon, της συζύγου του Philipp Wolf II, η οποία ανέλαβε τον έλεγχο της οικογενειακής επιχείρησης όταν ο σύζυγός της δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί.

Ida Wilhelmina Peterzon

Η Ida αξίδευε με τρένα και άμαξες στη Σκανδιναβία, πουλώντας τα προϊόντα της μάρκας μέσα σε ένα μεγάλο ξύλινο μπαούλο, το οποίο αποτέλεσε και την έμπνευση για αυτό το επετειακό λανσάρισμα. 

Η κοσμηματοθήκη έρχεται σε πολυτελείς καφέ και χακί τόνους, κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο καμβά με δερμάτινες λεπτομέρεις και χάλκινα ποικίλματα στο εξωτερικό του. Οι διαστάσεις της είναι 28cm x 21.6cm x 22.2cm, οπότε είναι αρκετά ευρύχωρη και διαθέτει τρια συρτάρια και επιπλέον δίσκο με χωρίσματα.

Το εσωτερικό του έχει επένδυση Ultrasuede με επεξεργασία LusterLoc™, τη πατενταρισμένη τεχνολογία της WOLF που προστατεύει τα κοσμήματα από τη διάβρωση που προκαλεί η επαφή τους με το οξυγώνο στον αέρα. 

Στα θετικά της, ο μεγάλος καθρέφτης στο καπάκι της, που μπορεί να προσαρμοστεί στην κλίση που σας βολεύει. Φόρος τιμής στην 190η επέτειο της μάρκας αποτίνει μια πλακέτα με το επετειακό λογότυπο. 

Αντιπρόσωπος: DGK Trading Ltd

 

More Stories
Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης “Watch Art” Tokyo 2023