Η WOLF παρουσιάζει το Philipp Watch & Jewellery Lifestyle Box

Η WOLF παρουσιάζει μια ακόμη επετειακή δημιουργία εμπνευσμένη από τον Philipp Wolf IV

Το Philipp Watch and Jewellery Lifestyle Box της WOLF είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο σχέδιο του Philipp Wolf IV το οποίο πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του ’70. Ο Philipp είχε δείξει από μικρός το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία κουτιών κοσμημάτων και ρολογιών, καθώς βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του στο εργοστάσιο. Αργότερα, σχεδίασε και υλοποίησε το όραμά του – ένα κουτί από δέρμα, το οποίο δεν περιοριζόταν από το φύλο του ιδιοκτήτη, και μπορούσε να προφυλάξει όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά του, από το ρολόι του μέχρι κοσμήματα ή μανικετόκουμπα.

Η αναβίωση του σχεδίου του είναι σαφώς πολύ πιο οικολογική, καθώς το κουτί είναι κατασκευασμένο από  vegan δέρμα σε σκούρα καφέ απόχρωση και συνδυάζεται με πινελιές από μπεζ δέρμα nubuck στο εξωτερικό του. Φέρει το επετειακό λογότυπο της μάρκας στο καπάκι του, ενώ τα αρχιγράμματα DP, Design Philipp είναι τοποθετημένα στην κάτω δεξιά γωνία του με χρυσό φινίρισμα.

Στο εσωτερικό του έχει επενδυθεί με LusterLoc™, το πατενταρισμένο υλικό της WOLF, το οποίο προλαμβάνει τη φθορά στα πολύτιμα αντικείμενα. Διαθέτει θήκες αποθήκευσης εγγράφων στο καπάκι, θέση ρολογιού, αφαιρούμενο δίσκο και θήκη για μανικετόκουμπα και δακτυλίδια.

Είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της WOLF και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αντιπρόσωπος: DGK Trading Ltd

 

More Stories
And the winner is…