Τα ντεμπούτο των ρολογιών Minas

Σε ένα μοναδικό event ο Οίκος Minas παρουσίασε τρία νέα ρολόγια limited edition βασισμένα σε πρωτότυπο σχέδιο του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή.

Τρεις νέες εκδοχές του εμβληματικού ρολογιού του οίκου Minas παρουσιάστηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, σε ένα αποκλειστικό event με λαμπερούς καλεσμένους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδιαίτερο χώρο με industrial αισθητική στον Πειραιά, το Castor Place.

Συνεργάτες και φίλοι του οίκου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το πρωτότυπο ρολόι, την πρώτη του έκδοση και τα τρία νέα μοντέλα limited edition. Διαβάστε αναλυτικά για αυτά εδώ.

Η Τζίνα Μργαριτοπούλου με τους Αρίωνα και Προμηθέα Σπυρίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν από τα καταστήματα Minas και από επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Κάθε ρολόι συνοδεύεται από ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο βραχιόλι, με το serial number του ρολογιού, ένα μοναδικό κόσμημα που δεν διατίθεται για πώληση ξεχωριστά.

Δείτε το βίντεο με την εμπειρία μας εδώ.

More Stories
Η Rolex και η τέχνη της Μουσικής