Το νέο Monaco της TAG Heuer

Η μάρκα εμπλουτίζει την εμβληματική συλλογή Monaco με το Monaco Chronograph Racing Green, που τιμά τα βρετανικά αγωνιστικά αυτοκίνητα 

Το νέο TAG Heuer Monaco Chronograph Racing Green είναι εμπνευσμένο από τα ιστορικά βρετανικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το πράσινο χρώμα αποτίνει φόρο τιμής στο Gordon Bennett Cup του 1902, όπου ο Selwyn Edge κέρδισε τον αγώνα για την Αγγλία και το πράσινο συνδυάστηκε με τα γρήγορα αυτοκίνητα εκείνη τη χρονιά. Μάλιστα, συνεχίζει να συνδέεται με τους βρετανικούς αγώνες, παρά το γεγονός ότι η πραγματική απόχρωση που χρησιμοποιείται αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Η τετράγωνη κάσα διαμέτρου 39 είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και φέρει την κορώνα στο 9, τιμώντας το πρωτότυπο ρολόι του 1969. Το καντράν είναι διακοσμημένο με silver sunray, ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις φέρουν επίστρωση Super-Luminova για καλύτερη αναγνωσιμότητα. Τα τετράγωνα υποκαντράν του χρονογράφου και των μικρών δευτερολέπτων είναι κατασκευασμένα από πράσινη οπαλίνα, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με το δερμάτινο λουράκι σε πράσινο χρώμα με τα χαρακτηριστικά αγωνιστικά ανοίγματα. Στο 6 έχει τοποθετηθεί το παράθυρο της ημερομηνίας.

Το TAG Heuer Monaco Chronograph Racing Green, εξοπλίζει o αυτόματος Caliber 11, ο οποίος προσφέρει power reserve 40 ωρών.

Διατίθεται στην ιστοσελίδα της TAG Heuer σε περιορισμένη έκδοση 1.000 κομματιών.

Διάθεση: Boutique TAG Heuer

 

More Stories
Giveaway: Γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων με το Chronos Plus