ABP: Ο γνωστός Παριζιάνος κατασκευαστής δερμάτινων ειδών

Τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα λουράκια της ABP είναι γνωστά στους λάτρεις του ρολογιού σε όλον τον κόσμο
Κορυφαίος ειδικός στην κατασκευή δερμάτινων ειδών, το Atelier du Bracelet Parisien,  είναι γνωστό στους λάτρεις της ωρολογοποιίας παγκοσμίως εδώ και 30 χρόνια. Το παραδοσιακό τους εργαστήριο βρίσκεται στη Place du Marché StHonoré στο Παρίσι, στον ίδιο χώρο που στεγάζεται και η μπουτίκ τους.
Διαθέτει εξαιρετική ποικιλία υλικών, χρωμάτων, σχημάτων, κλωστών που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, ενώ η σπανιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, τον κατατάσσει ως μοναδικό στο είδος του. Δημιουργεί λουράκια σε εκατομμύρια συνδυασμούς και τα εξάγει σε παραπάνω από 60 χώρες. Τα προϊόντα του φέρουν ένδειξη EPV και Made in FR καθώς παράγονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αποκλειστικά στο Παρίσι.

Η γκάμα των δερμάτων της περιλαμβάνει είδη όπως ο αλιγάτορας, το Shagreen, ο πύθωνας, ο ελέφαντας, ο φρύνος, η στρουθοκάμηλος, η ουρά από κάστορα, η αντιλόπη, το κορδοβάνι, η ανακόντα, το θαλάσσιο φίδι, η κόμπρα και ο ιπποπόταμος. Το παριζιάνικο εργαστήρι είναι το μόνο που προσφέρει δέρμα από pirarucu, γνωστό και ως arapaima, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού στον Αμαζόνιο, γνωστό ως ένα από τα λίγα θαλάσσια ζώα του οποίου το δέρμα αντιστέκεται στα δαγκώματα των πιράνχας, ενώ άλλη μια παγκόσμια πρωτιά της ABP, αποτελλεί το δέρμα από τον κερασφόρο αλιγάτορα..

Τα είδη ραφής που διακοσμούν τα λουράκια της ABP, αποτελλούν μια ακόμα ειδοποιό διαφορά της μάρκας, και κάνουν κάθε λουράκι ξεχωριστό.

Ως πρεσβευτής της γαλλικής δεξιοτεχνίας, η ABP δίνει το “παρών” στην πρώτη γραμμή των περιβαλλοντικών ζητημάτων. Πέραν από την αυστηρή τήρηση της διεθνούς σύμβασης CITIES, η ABP υπέγραψε αποκλειστική παγκόσμια συνεργασία με ένα γαλλικό βυρσοδεψείο για την ανακύκλωση δερμάτων αλιγάτορα ενώ επέκτεινε την γκάμα της σε οικολογικά και vegan δέρματα.
More Stories
Longines Heritage 1968