Η προφητική φωτογραφία στο LVMH Watch Week στο Μαϊάμι

Breaking news: Σαρωτικές αλλαγές στο LVMH Group

Χτες αργά το βράδυ, με μια ανακοίνωση-έκπληξη, το LVMH Group ανήγγειλε δύο ριζικές αλλαγές στη διοίκηση δύο κορυφαίων μαρκών του

Ο Frédéric Arnault, CEO του Watch Division του LVMH, ανακοίνωσε χτες το βράδυ τις αλλαγές στους CEO της Hublot και της TAG Heuer, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Αυτές οι διοικητικές αλλαγές αποτελούν μέρος μιας στρατηγικής αναβάθμισης των ωρολογοποιών για την υποστήριξη της ανάπτυξης του τμήματος ρολογιών του γκρουπ.

Ricardo Guadalupe

 

Για την Hublot, Ricardo Guadalupe αναλαμβάνει τη θέση του Επίτιμου Προέδρου της μάρκας. Ο νυν CEO, κατέχει τη θέση αυτή από το 2012, έχει συντελέσει στην τεράστια επιτυχία της εδώ και 20 χρόνια, και επιθυμεί να αποχωρήσει από τη λειτουργική διαχείριση.

Julien Tornare

Την θέση του αναλαμβάνει ο Julien Tornare, νυν CEO της TAG Heuer, θέση που κατέχει εδώ και περίπου 6 μήνες, προερχόμενος από την Zenith. Διαβάστε στο τεύχος Ιουλίου του Chronos Plus την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε με αφορμή τα εγακαίνια της πρώτης Boutique TAG Heuer στην Αθήνα.

Antoine Pin

Στο τιμόνι της TAG Heuer θα τον διαδεχτεί ο Antoine Pin, Γενικός Διευθυντής της Bvlgari από το 2019.

Frédéric Arnault

” Η Hublot είναι μια από τις λίγες μάρκες ρολογιών που εμφανίστηκαν και κατάφεραν να πετύχουν μέσα στον 21ο αιώνα σπάζοντας τους κώδικες σχεδιασμού, τα εμπόδια επικοινωνίας και εξερευνώντας νέα σύνορα στην ωρολογοποιία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Ricardo και τις ομάδες του για τη φανταστική δουλειά τους χτίζοντας τη μάρκα. Πράγματι, για 8 χρόνια ως Γενικός Διευθυντής, ακολουθούμενος από 12 χρόνια ως CEO, ο Ricardo ανύψωσε πραγματικά την Hublot, ιδιαίτερα μέσω του οράματος για τα προϊόντα, της βαθιάς γνώσης του κλάδου και των σχέσεων με όλους τους επιχειρηματικούς και βιομηχανικούς εταίρους. είμαι βέβαιος ότι ο Ricardo θα συνεχίσει τώρα να διασφαλίζει τον σεβασμό των αξιών που οδήγησαν στην επιτυχία του Maison», σχολιάζει ο Frédéric Arnault.
” Είμαι ενθουσιασμένος για την άφιξη του Julien ως επικεφαλής της Hublot, η οποία σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου αφιερωμένου στο μέλλον του Maison μας και την ενίσχυση της μοναδικής θέσης του μεταξύ των κορυφαίων μαρκών ωρολογοποιίας. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Antoine  στην TAG Heuer. Η εκτεταμένη διεθνής εμπειρία του, η τεχνογνωσία και το αναγνωρισμένο πάθος του για τα ρολόγια θα είναι σημαντικά πλεονεκτήματα για τη συνέχιση της ανάπτυξης και της ανύψωσης της TAG Heuer», πρόσθεσε ο Frédéric Arnault.

 

More Stories
Highlife X The Avener: Ο νέος ambassador της Frederique Constant