Geneva Watch Days 2024: Ο απολογισμός

Μια μοναδική εβδομάδα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμάτη με παρουσιάσεις, συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις 

 

Στο Geneva Watch Days, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, συμμετείχαν 52 μάρκες, εκπρόσωποι του Τύπου, retailers και λάτρεις του ρολογιού από όλο τον κόσμο.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης στήθηκε μια μεγάλη κατασκευή, το Pavilion στην πλατεία Rotonde du Mont Blanc, που ήταν ανοιχτη για το ευρύ κοινό για 5 ημέρες, και υποδέχτηκε 13.800 επισκέπτες. Σε αυτή στεγάστηκαν 65 κομψές προθήκες με περισσότερα από 100 νέα ρολόγια, ενώ ειδικοί του Fondation de la Haute Horlogerie πραγματοποιούσαν ξεναγήσεις καθημερινά σε 2 γλώσσες. Δίπλα στο Pavillion βρισκόταν το Glass Box, το οποίο φιλοξένησε 9 συμπόσια με θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο της ωρολογοποιίας, με highlight το brunch που διοργάνωσε το FHH το Σάββατο 31 Αυγούστου.  

Την 1η Σεπτεμβρίου, διοργανώθηκε φιλανθρωπική δημοπρασία από την Geneva Watch Days και τη Phillips in Association with Bacs & Russo, η οποία συγκέντρωσε ένα μεγάλο ποσό για το Pierre Amstutz Fund, το οποίο υποστηρίζει τους μαθητευόμενους του Geneva Watchmaking School που έχουν ανάγκη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε καλές συνθήκες.

Η ομάδα του Chronos Plus ήταν εκεί για να σας φέρει όλα τα νέα της Ωρολογοποιίας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. 

More Stories
Οι τάσεις στις κρατήσεις μέσω φορητών συσκευών