INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 15: Maria Sakkari of Greece in action against Coco Gauff of the United States in the women's singles semi-final on Day 13 of the BNP Paribas Open at Indian Wells Tennis Garden on March 15, 2024 in Indian Wells, California. (Photo by Robert Prange/Getty Images)

H Μαρία Σάκκαρη είναι η νέα πρέσβειρα της Rolex

Η Rolex καλωσορίζει στην οικογένειά της την Μαρία Σάκκαρη

Η βασίλισσα της ωρολογοποιίας ενισχύει την παρουσία της στον κόσμο του τένις, καλωσορίζοντας τη Μαρία Σάκκαρη στους Πρεσβευτές της. Η Σάκκαρη κατέχει μια σημαντική θέση στο τένις διεθνώς και έχει σημειώσει ιστορικές επιτυχίες ως η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο Top 10 το 2021, ενώ το 2022 ανέβηκε στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2023 κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο WTA 1000 στη Γουαδαλαχάρα, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του αθλήματος.

Αυτή η συνεργασία συνεχίζει την παράδοση της Rolex στο τένις, η οποία ξεκίνησε το 1978 με το Wimbledon και επεκτείνεται σε όλα τα μεγάλα τουρνουά Grand Slam®, καθώς και σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το ATP Masters 1000 και το Laver Cup. Η Σάκκαρη ακολουθεί τον Στέφανο Τσιτσιπά, που εντάχθηκε στην οικογένεια της Rolex το 2019, αναδεικνύοντας τη σύνδεση της μάρκας με κορυφαίους Έλληνες τενίστες.

Με τη Σάκκαρη πλέον στους Πρεσβευτές της, η Rolex συνεχίζει να υποστηρίζει την αριστεία και την πρωτοπορία στο τένις, συμβάλλοντας στην έμπνευση νέων γενεών αθλητών και λάτρεις του αθλήματος παγκοσμίως.

More Stories
H Chopard επίσημος κοσμηματοπώλης στην ταινία Diana