H Biver watches καλωσορίζει τον νέο CEO της

Η μάρκα στρέφεται εκτός της οικογένειας για τη θέση του νέου CEO της, καλωσορίζοντας τον James Marks

Ο Jean-Claude και ο Pierre Biver ενισχύουν την ομάδα τους ορίζοντας τον κ. James Marks ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της πολλά υποσχόμενης μάρκας τους, Biver Watches. Αυτό το σημαντικό βήμα προαναγγέλλει μια νέα φάση για την μάρκα και ευθυγραμμίζεται με την στρατηγική της για το μέλλον, η οποία θα εδραιωθεί με το επερχόμενο λανσάρισμα του Maison. Εκτός από τη νέα του θέση ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Marks θα διατηρήσει παράλληλα μια θέση Συμβούλου για τον οίκο δημοπρασιών Phillips, όπου εργάστηκε τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο κ. Marks, ένας μακροχρόνιος οικογενειακός φίλος και αξιόλογη φιγούρα στη βιομηχανία των πολυτελών ρολογιών, φέρνει μια πλούσια εμπειρία και μια νέα προοπτική στην Biver, συμπληρώνοντας το ντουέτο των δυναμικών ιδρυτών πατέρα και υιό Biver.  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον James Marks στην οικογένεια Biver», δήλωσε ο Jean-Claude Biver, τονίζοντας τη δέσμευσή του
προς τη συνεχή ανάπτυξη. «Η δυναμική ηγεσία του James και η βαθιά κατανόηση του οράματός μας θα μας ωθήσουν μπροστά. Η συνεργασία toy με τον Pierre θα εξασφαλίσει μια ομαλή, μακροπρόθεσμη, μετάβαση γενεών».

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο ταξίδι με τον James, καθώς και που θα συνεργαστώ ξανά μαζί του», πρόσθεσε ο Pierre Biver. “Η τεχνογνωσία και η προνοητική προσέγγιση που διαθέτει θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των ιδεών μας στο μέλλον».

More Stories
Ένα limited edition tourbillon από την Carl F. Bucherer