H Vostok εμπνέεται από το διάστημα

Η νέα συλλογή Europe Space Race της Vostok είναι εμπνευσμένη από τον Αγώνα του διαστήματος 

Η συλλογή ρολογιών Europe Space Race συνδυάζει το κλασικό στυλ με την προηγμένη τεχνολογία της Vostok Europe. Το όνομα Space Race είναι εμπνευσμένο από τον αγώνα του διαστήματος, ο οποίος αναφέρεται στον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο μεγάλων ψυχροπολεμικών δυνάμεων των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης, για την κατάκτηση του διαστήματος.

Τα ρολόγια της συλλογής Europe Space Race, έχουν κάσα διαμέτρου 46mm κατασκευασμένη από ατσάλι, σε αποχρώσεις μαύρου, ασημί και μπρονζέ. Τα καντράν είναι σχεδιασμένα με μεγάλους αριθμούς είτε σε κλασικό στυλ είτε θυμίζοντας τα ρολόγια pilot. Οι εκδοχές με μηχανισμό quartz φέρουν τρία υποκαντράν και ένδειξη της ημερομηνίας στο 4. Τα καντράν έρχονται σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα. Η εσωτερική στεφάνη, οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επενδυθεί με Super-LumiNova. 

Συνδυάζονται με μαύρο ή καφέ δερμάτινο λουράκι ή λουράκι από rubber σε διάφορα χρώματα. Επίσης, μπορείτε να το αποκτήσετε και με με ατσάλινο μπρασελέ milanese. Μια επιλογή για ιδιαίτερες προτιμήσεις είναι το λουράκι από rubber που φωσφορίζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Για τα μοντέλα που εξοπλίζει μηχανισμός quartz  η τιμή ξεκινά από €430, ενώ είναι αδιάβροχα ως τα 200μ. 


Η συλλογή διαθέτει και μοντέλα με αυτόματο μηχανισμό, με τιμές που ξεκινούν από τα €400. Αυτά είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις καντράν – μπλε και μαύρο – με απολούστερο σχεδιασμό και ένδειξη της ημερομηνίας στο 6. Συνδυάζονται με μπρασελέ μιλανέζ, δερμάτινο λουράκι ή λουράκι από rubber. 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: V-Watches

More Stories
Parmigiani Fleurier – Intricate beauty