Hublot X Daniel Arsham: Droplet

Στη συνεργασία της με τον Νεοϋορκέζο καλλιτέχνη, η manufacture δημιούργησε μια κεντητή μηχανική σταγόνα για την τσέπη, τον λαιμό ή το γραφείο

 

Γνωστός για το μοναδικό στυλ με το οποίο μεταμορφώνει καθημερινά αντικείμενα σε «κειμήλια του μέλλοντος», ο Αμερικανός καλλιτέχνης Daniel Arsham συνεργάστηκε με την Hublot για τη δημιουργία ενός ρολογιού που ενώνει την παράδοση της ωρολογοποιίας με φουτουριστικά υλικά και μεθόδους παραγωγής. Το Droplet έχει φυσικό, ρευστό σχήμα και συνδυάζει το τιτάνιο με το rubber και το κρύσταλλο ζαφειριού, κομμένο με ακρίβεια σε σχήμα σταγόνας. Με διαστάσεις 73,2mm (μήκος) x 52,6mm (πλάτος) x 22,5mm (πάχος), το ρολόι ξεχωρίζει χάρη στο εργονομικό design που του επιτρέπει να φωλιάζει με άνεση στις καμπύλες της παλάμης, προσφέροντας στον χρήστη μια ασυνήθιστη απτική απόλαυση.

Λειτουργεί με τον εμβληματικό Caliber Meca-10 της Hublot με χειροκίνητο κούρδισμα, ο οποίος προσφέρει γενναιόδωρο power reserve 10 ημερών. Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 99 κομματιών, με δύο αλυσίδες από τιτάνιο, τις οποίες ο χρήστης εναλλάσσει εύκολα χάρη στο σύστημα One-Click, για να φορά το ρολόι στην τσέπη ή στον λαιμό. Μπορεί επίσης να διακοσμήσει το γραφείο σας τοποθετημένο σε ειδικά σχεδιασμένο stand από τιτάνιο και ορυκτό γυαλί.

Διάθεση: Boutique Hublot

 

More Stories
Breitling Aerospace Evo