Hublot x Takashi Murakami: Μια ακόμη συνεργασία για καλό σκοπό

Το Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic βγαίνει στο σφυρί στην “TOKI: Watch Auction”

Στις 22 Νοεμβρίου, στη δημοπρασία TOKI: Watch Auction που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο Phillips στο Χονγκ Κονγκ, την προσοχή των συλλεκτών θα προσελκύσει το Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow, το οποίο γεφυρώνει την ωρολογοποιία με τη σύγχρονη ιαπωνική τέχνη. Το ρολόι είναι το πιο πρόσφατο προϊόν της συνεργασίας της Hublot με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Takashi Murakami. Έχει κάσα από μαύρο κεραμικό διαμέτρου 45mm και καντράν διακοσμημένο με το χαμογελαστό λουλούδι του Murakami, το οποίο λάμπει χάρη στους 384 πολύτιμους λίθους που έχουν σεταριστεί στα 12 πέταλά του σε στυλ rainbow: ρουμπίνια, ζαφείρια, αμέθυστους, τσαβορίτες και τοπάζια.

Ανάμεσα στο καντράν και τους δείκτες, τοποθετημένο σε κρύσταλλο ζαφειριού, το χαρακτηριστικό Smiling Flower περιστρέφεται με την κίνηση του καρπού. Το ρολόι εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός UNICO της Hublot ο οποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών. Φοράει μαύρο λουράκι από rubber.

Ο CEO της Hublot, Ricardo Guadalupe, και ο Takashi Murakami

Η Hublot υποστηρίζει πρωτοβουλίες που μπορούν να φέρουν θετικές αλλαγές. Έτσι, όλα τα έσοδα από την πώληση αυτού του μοναδικού ρολογιού θα διατεθούν στο Fond’Action, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με έδρα την Ελβετία, που χρηματοδοτεί καινοτόμες έρευνες στην ογκολογία, για θεραπείες που έχουν άμεση εφαρμογή σε καρκινοπαθείς στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο.

Ο Ricardo Guadalupe και ο Takashi Murakami στο studio του Ιάπωνα καλλιτέχνη

Προτού φτάσει στο Χονγκ Κονγκ, το Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow θα συμμετέχει στην παγκόσμια περιοδεία Phillips TOKI: Watch Auction, με πρώτο προορισμό τη Σιγκαπούρη, όπου θα βρεθεί από τις 17 ως τις 20 Οκτωβρίου, και επόμενους σταθμούς την Ταϊπέι στις 2 και 3 Νοεμβρίου και τη Γενεύη από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου.

More Stories
Το γυναικείο ταλέντο στην υπηρεσία της τέχνης του ρολογιού