Longines: Mini Dolce Vita

Το Mini DolceVita αγκαλιάζει τον καρπό με νέα λουράκια από απαλό δέρμα

 

Υποκύπτοντας στα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν, το νέο Mini DolceVita είναι ο θρίαμβος της κομψότητας. Απέριττο και συνάμα πολυτελές, μοντέρνο αλλά διαχρονικό, ταιριάζει με όλα και αναδεικνύει την προσωπικότητα γυναικών που ξεχωρίζουν.

Όπως η πρέσβειρα κομψότητας της Longines, Kate Winslet, η οποία φόρεσε το νέο Mini DolceVita σε μια ατμοσφαιρική φωτογράφηση στις βρετανικές ακτές, όπου βρέθηκε σε αναζήτηση του δικού της χρόνου.

Εμπνευσμένο από ένα μοντέλο που δημιούργησε η μάρκα το 1927, το Mini DolceVita έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι και φέτος επιστρέφει δυναμικά με υπέροχα διπλά λουράκια από απαλό δέρμα Nappa σε λαχταριστά χρώματα: ροζ, κόκκινο, χρυσαφένιο μπεζ, πορτοκαλί, πράσινο και μαύρο.

Η ορθογώνια κάσα έχει διαστάσεις 21,5mm x 29mm και είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, σε ορισμένες εκδοχές σεταρισμένο με 38 διαμάντια Top Wesselton.

Σε κλασικό ύφος, το καντράν με τους κυανωμένους δείκτες έρχεται σε δύο εκδοχές: σε στυλ Cosmo με αμμοβολισμένο φινίρισμα ή με τετραγωνισμένες κλίμακες, ζωγραφιστούς ρωμαϊκούς αριθμούς και φινίρισμα flinqué.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
H Oris φορά τα χρώματα του Kermit