Σειρά Longines Heritage Diver

H νέα σειρά Longines Heritage Diver, όπως δηλώνει και το όνομά της απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις καταδύσεις και την παράδοση στον κόσμο της Ωρολογοποιίας. 

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Longines που φέρουν το όνομα Heritage, τα νέα μοντέλα έχουν κάσα με ευθεία αναφορά στο παρελθόν στο σχήμα της κάσας. Η νέα σειρά έχει δύο παραλλαγές στο καντράν, η μία είναι με τρεις δείκτες και η άλλη με χρονογράφο. Και οι δύο είναι αδιάβροχες στα 300 μέτρα. 

Η εσωτερική στεφάνη και στις δύο εκδόσεις είναι περιστρεφόμενη, ενώ η ατσάλινη κάσα έχει διάμετρο 43 mm. Στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένη η φιγούρα ενός δύτη. Το μοντέλο με τους τρεις δείκτες έχει μαύρο καντράν με επικάλυψη Super Luminova με βαθμονόμηση από το 0 μέχρι το 60 για να μπορεί ο δύτης να υπολογίζει πόσο χρόνο έμεινε κάτω από το νερό. Στην έκδοση με τον χρονογράφο, η κλίμακα είναι από το 60 προς το 0 για να μπορεί να υπολογίζει ο δύτης πόσο οξυγόνο μένει στις μπουκάλες. 

Και τα δύο μοντέλα έχουν αυτόματο μηχανισμό, το μοντέλο με τους τρεις δείκτες έχει τον L633.5 που βασίζεται στον ETA 2824-2, και το μοντέλο με τον χρονογράφο έχει τον L651.3 που βασίζεται στον ΕΤΑ 2894-2. Έχουν power reserve 38 ώρες και φορούν λουράκι από rubber ή μαύρο συνθετικό ύφασμα.  

More Stories
Τεύχος 9