Swatch: Tα νέα μοντέλα για το Halloween

H μάρκα γιορτάζει τις δημοφιλείς γιορτές του Οκτωβρίου, το Halloween και το Dia de los Muertos με δύο νέες προσθήκες στη σειρά Simpsons

Η Swatch παρουσιάζει τα δύο νέα μοντέλα της σειράς The Simpsons σε έντονους χρωματισμούς, για τον εορτασμό του Halloween και της ημέρας μνήμης των νεκρών – Dia de los Muertos. Η σειρά The Simpsons της Swatch, είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο και μακροβιότερο σόου, The Simpsons, που είναι αναγνωρίσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο από τον δημιουργό του, Matt Groening.

 

Το πρώτο ρολόι της σειράς, το AYE CARUMBOO!, φέρει στο καντράν τον βασικό χαρακτήρα Bart Simpson για τη γιορτή του Halloween. Η κάσα έχει διάμετρο 47  mm και το καντράν δείχνει τον ηλεκτρισμένο Bart – ή μάλλον τον σκελετό του-, ο οποίος ξεχωρίζει σε λευκό και σκούρο ροζ χρώμα επάνω στο μαύρο φόντο, κατά μήκος του καντράν καθώς και στο μαύρο λουράκι. Οι δείκτες του καντράν έχουν σχήμα αστραπής σε κίτρινο χρώμα και προσδίδουν έντονη αντίθεση για μεγαλύτερη ευκρίνεια στο σκούρο φόντο.

Το δεύτερο ρολόι D’OH OF THE DEAD, φέρει παραδοσιακό στολισμό για την Día de los Muertos. Στο κλασικό NEW GENT η κάσα είναι διαμέτρου 47  mm και κατά μήκος τόσο του καντράν όσο και στο μαύρο λουράκι, περιλαμβάνονται όλα τα μέλη της οικογένειας των Simpsons. Η έμπνευση του ρολογιού προέρχεται από την ofrenda – προσφορά, καθώς είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά στολίδια και χρώματα, ενώ οι δείκτες του καντράν έχουν σχήμα από λευκά οστά.

Τα AYE CARUMBOO! και D’OH OF THE DEAD διατίθενται στα επίσημα καταστήματα της μάρκας και στην ιστοσελίδα της Swatch.

 

More Stories
Girard Perregaux Cat’s Eye Power Reserve