To νέο BR-X5 Racing της Bell & Ross

Η Bell & Ross αποκάλυψε το νέο BR-X5 Racing που αποτίνει φόρο τιμής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Bell & Ross παρουσίασε το νέο μοντέλο BR-X5 Racing σε περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών. Είναι ένα ρολόι εμπνευσμένο από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο στοχεύει να συνδυάσει απόδοση, στιβαρότητα, αναγνωσιμότητα και ελαφρότητα, ενώ μέσω του σχεδιασμού του, προσεγγίζει τους λάτρεις της ταχύτητας.

Η κάσα διαμέτρου 41 mm, συνδυάζει άνθρακα και τιτάνιο στην κατασκευή της. Ο σχεδιασμός του καντράν αντλεί έμπνευση από τα ταμπλό των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Η τετράγωνη στεφάνη αποτελείται από δύο μέρη, με μια πλάκα από άνθρακα ενσωματωμένη σε σώμα τιτανίου. Οι δείκτες φέρουν Super-LumiNova® X1 και η άκρη του δείκτη των δευτερολέπτων έχει μια πινελιά κόκκινου, ενισχύοντας την αναγνωσιμότητα και τονίζοντας περαιτέρω τον δυναμικό χαρακτήρα του ρολογιού. Η ημερομηνία εμφανίζεται ευδιάκριτα μέσα από ένα μεγάλο παράθυρο στη θέση 3.

Στα θετικά, η ελαφρότητα και η στιβαρότητα του ρολογιού με υλικά που η μάρκα συχνά δανείζεται από τους τομείς της αεροναυπηγικής ή της αεροδιαστημικής. Το ρολόι εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός BR-CAL.323, ο οποίος φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και προσφέρει power reserve 70 ωρών. Συνδυάζεται με μαύρο λουράκι από rubber ή μπρασελέ από τιτάνιο και είναι αδιάβροχο ως τα 100 μέτρα.

Διάθεση: Kassis

 

 

More Stories
Bvlgari’s sculptures of light