To νέο Delphis Sub Zero της Chronoswiss

Ένα περίτεχνο regulator που υιοθετεί τα χρώματα των αρκτικών τοπίων

 

Ιδανικός συνδυασμός κομψότητας και ακρίβειας, το ολοκαίνουργιο Delphis Sub Zero φέρνει στον νου τους πάγους και τους καθαρούς μπλε ουρανούς της αρκτικής ζώνης. Διαμέτρου 42mm, η χαρακτηριστική κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με επικάλυψη CVD σε μπλε χρώμα με γυαλισμένο φινίρισμα. Έχει πτυχωτό προφίλ και φέρει signature κορώνα σε σχήμα κρεμμυδιού. Το πίσω μέρος της είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, προσφέροντας οπτική πρόσβαση στον αυτόματο Caliber C. 6004, που ανέπτυξε για τη Chronoswiss η La Joux-Perret, ο οποίος προσφέρει power reserve 55 ωρών.

Το καντράν είναι μια πολυεπίπεδη σύνθεση που εντυπωσιάζει με τη συμμετρία και τις εναλλαγές τεχνικών φινιρίσματος. Γαλβανισμένο σε ασημί χρώμα, το άνω μέρος του έχει σχήμα ημισελήνου και είναι διακοσμημένο με χειροποίητο μοτίβο guilloché. Φιλοξενεί το ευρύ παράθυρο στο οποίο εμφανίζεται η ένδειξη της ώρας (jumping hours) και περιβάλλεται από διπλή τοξωτή κλίμακα για τη retrograde ένδειξη των λεπτών. Όμορφη λεπτομέρεια είναι οι φωτεινές κουκίδες από μπλε κεραμικό στην εξώτατη κλίμακα. Το κάτω μέρος του καντράν συντίθεται από μία βάση σε μαύρο χρώμα με φινίρισμα grainé, στην οποία έχουν τοποθετηθεί δύο τοξωτές skeleton γέφυρες, επίσης σε μαύρο χρώμα. Στη μικρότερη από τις δύο έχει αναρτηθεί το υποκαντράν για τα μικρά δευτερόλεπτα, το οποίο φέρει επικάλυψη CVD σε μπλε χρώμα και είναι φινιρισμένο με μοτίβο guilloché.

Το Delphis Sub Zero είναι αδιάβροχο ως τα 100μ. και φοράει μπλε λουράκι από rubber. Διατίθεται σε limited edition 50 κομματιών.

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: Poinçon de Genève by Vacheron