To νέο Maestro Sport Watch της Gerald Charles

Ο Andrea Vavassori κέρδισε το US Open 2024 φορώντας στον καρπό του το Maestro Gerald Charles Sport Watch μαζί με την παρτενέρ του 

Ο Andrea Vavassori μαζί με τη Sara Errani κέρδισαν το Slam στο mixed double στον τελικό του US Open 2024, στο διάσημο στάδιο USTA Billie Jean King National Tennis Center. Έγιναν το πρώτο ζευγάρι Ιταλών στην ιστορία, που κέρδισε αυτό το βραβείο. Ο Andrea Vavassori φορούσε το superlight Maestro GC Sport στην απόχρωση Royal Blue κατά τη διάρκεια όλου του τουρνουά.

Sara Errani and Andrea Vavassori of Italy pose with their trophy after defeating Taylor Townsend and Donald Young of the United States in their Mixed Doubles Final match (Photo by Jamie Squire)

Το Maestro GC Sport φορά την χαρακτηριστική κάσα της μάρκας με ασύμμετρο πολυγωνικό σχεδιασμό. Είναι ιδιαίτερα εργονομικό και επιτρέπει στους αθλητές του τένις να το φορούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενσωματώνει την κορώνα στα αριστερά, για μεγαλύτερη άνεση, και έρχεται με κάσα διαμέτρου 39mm, κατασκευασμένη από τιτάνιο.  Συνδυάζεται με ασορτί λουράκι από rubber, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό μοτίβο Clous de Paris του Maison. Το νεό Maestro GC Sport, εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός GCA 3002, ο οποίος προσφέρει power reserve 50 ωρών και είναι αδιάβροχο ως τα 100m. Είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας στην ιστοσελίδα της Gerald Charles.

Διάθεση: Gofas

More Stories
Η Rolex μπαίνει στον κόσμο της Formula 1