Vacheron Constantin: Τα νέα Patrimony

Η μάρκα εμπλουτίζει τη συλλογή Patrimony με νέα μοντέλα εμπνευσμένα από την αισθητική των 50s

Η Vacheron Constantin ολοκληρώνει τον εορτασμό της 20ης επετείου της συλλογής Patrimony με έμπνευση από τα μοντέλα ρολογιών της δεκαετίας του΄50. Τα μοντέλα Patrimony διαθέτουν κάσα από χρυσό 18Κ και εξοπλίζονται από τον αυτόματο μηχανισμό 2450 Q6/3 ο οποίος προσφέρει power reserve 40 ωρών. Ειδικά για την επέτειο, η μάρκα παρουσίασε το πρώτο ρολόι της συλλογής από κίτρινο χρυσό 18K, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το σχεδιαστή Ora ïto. Πίσω από τη βασική ιδέα του σχεδιαστή “Simplexity”, αυτή η περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων έχει μονόχρωμη αισθητική διατηρώντας όλα τα βασικα χαρακτηρστικά της συλλογής. Το καντράν φέρει κυκλικό μοτίβο guilloché. Οι ενδείξεις ώρας και οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι από κίτρινο χρυσό 18Κ, ενώ στη θέση 6 είναι τοποθετημένο το παράθυρο ημερομηνίας. Συνδυάζεται με μπορντό δερμάτινο λουράκι με παράλληλο μοτίβο.

Στην πιο απλή εκδοχή του, το ίδιο ρολόι είναι σχεδιασμένο σε κάσα διαμετρου 40 mm από λευκό χρυσό 18Κ, ασημί καντράν και συνδυάζεται με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Διαθέσιμες και σε μικρότερη διάμετρο 36,5 mm κατασκευασμένη από ροζ ή λευκό χρυσό 18Κ, οι εκδοχές φέρουν καντράν σε ροζ η μπλε ντεγκραντέ, η δεύτερη διακοσμημένη με 48 διαμάντια στη στεφάνη, οι οποίες συνδυάζονται με ασορτί λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η pave εκδοχή, με κάσα διαμέτρου 37 mm και καντράν από λευκό χρυσό 18Κ την οποία κοσμούν συνολικά 420 διαμάντια. Εξοπλίζεται με τον αυτόματο μηχανισμό 2460 SC/3, ο οποίος προσφέρει power reserve 40 ωρών και συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Διάθεση: Imanoglou

 

 

 

 

More Stories
Τι φορέθηκε στα βραβεία Grammy: Jacob & Co